Studentjob Editor

“Even Batman could use a little bit extra”

Ben je op zoek naar bijbaantje als student? Ben je goed in het schrijven van korte artikelen? Solliciteer dan op de functie van Redactiemedewerker (10-20 uur per week) bij Kentivo Rotterdam.

Kentivo is een jong en innovatief bedrijf dat zich richt op het leveren van geavanceerde oplossingen op het gebied van Machine Learning, Artificial Intelligence en SAP. Een van onze diensten is het bieden van zakelijk nieuws en marktinformatie aan bedrijven en overheidsinstellingen. Met een eigen redactie en met hulp van artificial intelligence algoritmen worden artikelen over uiteenlopende onderwerpen gezocht, geschreven, samengevat en gepubliceerd.

Voor de redactie zoeken wij iemand die van schrijven houdt, de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst, snel de kern uit verhalen kan halen en nauwkeurig en creatief is. Je volgt een mbo- of hbo-opleiding in de richting journalistiek, media of communicatie of je vindt schrijven gewoon heel leuk en bent minimaal 10 uur in de week beschikbaar.

Wat bieden we jou?

Een leuke werkplek in het centrum van Rotterdam waar je met slimme en gemotiveerde collega’s aan de artikelen werkt. De vergoeding is marktconform en de werktijden zijn flexibel en worden in overleg vastgesteld. Ook is het mogelijk om op een andere plek te werken dan op kantoor.

Heb je interesse en wil je meer weten stuur dan een mailtje naar info@kentivo.com of solliciteer direct.